Diensten

Onze Dienstverlening: Uw Financiële Wensen Centraal

Bij Holleman Beckers Financieel Advies staat adviseren in de breedste zin van het woord centraal, met een focus op uw woning en inkomen. Wij bieden niet alleen advies en bemiddeling in financiële producten aan, maar verzorgen ook aanvullende diensten die uw financiële behoeften compleet maken.

Diensten die wij aanbieden:

Ons Adviesproces Ons adviesproces is grondig en persoonlijk. We beginnen met het in kaart brengen van uw specifieke wensen en mogelijkheden. Na het formuleren van een op maat gesneden advies, zorgen we ook voor alle administratieve afhandelingen om het advies te implementeren en de bijbehorende producten of diensten af te sluiten. Dit omvat eventuele samenwerking met derden zoals notarissen, taxateurs, juristen, fiscalisten, en makelaars, waarbij wij de keuze en communicatie voor u verzorgen.

Meer Informatie Voor een gedetailleerde uitleg van onze volledige dienstverlening kunt u ons "Dienstverleningsdocument" raadplegen op de pagina "Downloads". Hoewel algemene informatie over financiële onderwerpen breed beschikbaar is op het internet, geloven wij sterk in het belang van een advies dat specifiek is toegespitst op uw persoonlijke situatie. Een advies van Holleman Beckers Financieel Advies zorgt ervoor dat u niet alleen alle benodigde informatie ontvangt, maar ook een oplossing die echt bij u past.

Wij staan klaar voor u te helpen

Bent u overtuigd van onze deskundigheid en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw financiële vragen en behoeften.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter via onze eenvoudige 'Bel mij terug'-service.

Nummer achterlaten

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul ons 'Afspraak plannen'-formulier in en wij nemen contact met u op.
Afspraak plannen

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw financiële vragen.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter in het formulier hieronder.

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.