Onze medewerkers

Dave Holleman

Na diverse functies bekleed te hebben ben ik in 1999 terecht gekomen in de financiële dienstverlening bij een grote tussenpersoon in het midden des lands. Naast het tot op de dag van vandaag blijven adviseren, heb ik ook leidinggevende ervaring opgedaan bij diverse werkgevers. De liefde voor cijfertjes, klanten blij maken met die grote aankoop en zoekende naar het best passende advies, daar word ik zelf erg blij van. Dit is dan ook de reden geweest dat ik in 2006 zelfstandig ben gevestigd in Kerkrade als Dave Holleman Advies. Ook ik ben Erkend Financieel Adviseur (EFA via de SEH) en heb daarnaast ook meer als 7 jaar ervaring als freelance docent in het geven van economische vakken.

Hans Beckers

Na een Hbo-opleiding ben ik in 1994 begonnen bij een landelijk opererende bank waarna ik in 1996 de overstap heb gemaakt naar één van de grootste particuliere woningmakelaars van het land, om de functie van hypotheekadviseur uit te oefenen. In de 13 jaar die daarop volgden, heb ik hier diverse leidinggevende functies bekleed, maar ben ik altijd blijven adviseren. De passie voor het vak, het klantcontact en het financieel realiseren van woonwensen voor mijn klanten, waren voor mij de drijfveren om te blijven adviseren. Genoemde drijfveren deden mij eind 2010 besluiten om een eigen advieskantoor te beginnen, Beckers Financieel Advies. Naast het feit dat ik Erkend Financieel Adviseur (EFA via de SEH) ben, heb ik ook de leergang persoonlijke financiële planning met goed resultaat afgerond.

Onze Toewijding aan Professionaliteit en Compliance
Binnen onze branche zijn de eisen voor deskundigheid, betrouwbaarheid, integriteit en advieskwaliteit zeer streng. Ons team heeft deze strenge screeningprocessen doorstaan en we beschikken over alle benodigde vergunningen om als financieel advieskantoor te opereren. Om onze kennis continu te actualiseren en te voldoen aan de eisen voor onze vergunningen, volgen wij regelmatig cursussen en trainingen. Dit stelt ons in staat om altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste fiscale, juridische en financiële ontwikkelingen.

Locatie en Bereikbaarheid
Ons kantoor bevindt zich in het hart van Kerkrade, direct tegenover het centrale busstation. We zijn gevestigd in Villa Bergstein, gebouwd in 1924, een locatie met ruime parkeergelegenheid direct naast het pand. Bezoek ons aan de Villa Bergstein 1924 van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Buiten deze uren zijn afspraken op verzoek mogelijk. Meer informatie over ons kantoorpand vindt u op www.bergstein1924.nl.

Onze Filosofie: Uw Financiële Partner voor het Leven
Bij Holleman Beckers Financieel Advies B.V. geloven we dat onze relatie met u verder gaat dan enkel advies bij aanvang. Uw behoefte aan duidelijkheid en flexibiliteit in financiële producten is een levenslange kwestie. Wij zetten in op persoonlijke aandacht, betrokkenheid en kwaliteit. Onze bedrijfsfilosofie omvat one-stop-shopping en optimale service, met een focus op het opbouwen van langdurige relaties. Wij streven naar heldere communicatie, flexibiliteit, uitstekende bereikbaarheid en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Wij staan klaar voor u te helpen

Bent u overtuigd van onze deskundigheid en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw financiële vragen en behoeften.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter via onze eenvoudige 'Bel mij terug'-service.

Nummer achterlaten

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul ons 'Afspraak plannen'-formulier in en wij nemen contact met u op.
Afspraak plannen

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw financiële vragen.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter in het formulier hieronder.

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.