Kosten

Transparantie in Kosten en Betaling
Bij Holleman Beckers Financieel Advies B.V. geloven we in volledige openheid over de kosten die gepaard gaan met onze dienstverlening. Net als elke onderneming maken wij kosten voor huisvesting, vergunningen, opleiding en continue educatie, ICT, kantoorkosten, en salarissen van onze medewerkers.

Uw Betalingsopties
Om u flexibiliteit te bieden in hoe u voor onze diensten betaalt, bieden wij de volgende tariefstructuren:

  • Een vast tarief

  • Uurtarief

  • Abonnementstarief

Ons Eerste Gesprek
Tijdens ons eerste oriënterende gesprek, dat meestal kosteloos is, bepalen we samen of en hoe we u van dienst kunnen zijn. We bespreken welke betalingsstructuur het beste past bij uw behoeften en geven een duidelijk overzicht van de verwachte kosten voor de diensten die u wenst.

Duidelijke Afspraken Vooraf
Na dit initiële gesprek ontvangt u van ons een opdrachtbevestiging (offerte), waarin alle gemaakte afspraken duidelijk worden vastgelegd. Zo weet u exact wat u kunt verwachten tijdens het advies- en bemiddelingsproces, wat onze verplichtingen zijn en wat de kosten zullen zijn. U betaalt ons direct, zonder tussenkomst van derden, en pas na volledige tevredenheid over onze geleverde diensten. Met ons betaalt u niets meer aan de financiële maatschappij voor advies en bemiddeling. Onze aanpak is helder, persoonlijk en onafhankelijk.

Tariefindicatie
Voor een indicatie van onze tarieven kunt u terecht op onze “Downloads” pagina, waar u onze vergelijkingskaart vindt.

Wij staan klaar voor u te helpen

Bent u overtuigd van onze deskundigheid en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw financiële vragen en behoeften.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter via onze eenvoudige 'Bel mij terug'-service.

Nummer achterlaten

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul ons 'Afspraak plannen'-formulier in en wij nemen contact met u op.
Afspraak plannen

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw financiële vragen.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter in het formulier hieronder.

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.