Links

Op deze pagina hebben wij een selectie van websites verzameld van diverse instanties, maatschappijen en bedrijven die nuttige informatie kunnen bieden over verschillende financiële onderwerpen:

Nationale Hypotheekgarantie
www.nhg.nl

Autoriteit Financiële Markten
www.afm.nl

Klachteninstituut Financiële Dienstverlening
www.kifid.nl

Stichting Erkend Hypotheekadviseur
www.levenwonen.nl

Belastingdienst
www.belastingdienst.nl

Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting
www.nibud.nl

Villa Bergstein
www.bergstein1924.nl

Referenties

Sinds de invoering van de Wet Financieel Toezicht in 2007, kunt u op onafhankelijke websites zoals Advieskeuze ervaringen van andere klanten lezen of zelf een beoordeling achterlaten over onze dienstverlening. Uw feedback is van groot belang voor ons en helpt ons om onze service voortdurend te verbeteren.

Advieskeuze
www.advieskeuze.nl

Wij staan klaar voor u te helpen

Bent u overtuigd van onze deskundigheid en wilt u gebruikmaken van onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan klaar om u te ondersteunen bij al uw financiële vragen en behoeften.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter via onze eenvoudige 'Bel mij terug'-service.

Nummer achterlaten

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul ons 'Afspraak plannen'-formulier in en wij nemen contact met u op.
Afspraak plannen

Contact opnemen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder met al uw financiële vragen.

Bel mij terug

Wilt u door een van onze adviseurs teruggebeld worden? Laat dan uw telefoonnummer achter in het formulier hieronder.

Plan een afspraak

Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Plan dan een afspraak wanneer het u uitkomt. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen contact met u op.